Verificare Plagiat

Pentru a utiliza acest instrument de verificare a plagiatului, vă rugăm să copiați și să lipiți conținutul în caseta de mai jos, apoi să faceți clic pe butonul albastru care scrie „Verific Plagiat!”.

Asteapta apoi cateva secunde și urmărește cum textul tău este scanat pentru conținut duplicat.

CONFIDENTIALITATEA TA, PRIORITATEA NOASTRA

CONFIDENTIALITATEA TA, PRIORITATEA NOASTRA In mod automat se va STERGE orice inregistrare de verificare/cautare text antiplagiat


Limita: 1000 Cuvinte pe Verificare Plagiat
Total Cuvinte: 0
Check plagiarism via webpage URL:

Despre Verificare Plagiat

Misiune Anti-Plagiat.info

Cea mai bună unealtă de verificare a plagiatului online . Vedeți care părți dintr-un text sau care părți dintr-un articol sunt copiate și expuse pe internet. Verificați unicitatea unui text sau a unui articol aflat pe internet.

Totul este complet GRATUIT și accesibil tuturor doar cu câteva clickuri.

Veți obține rapoarte de analiză în câteva secunde a textului verificat afișând toate site-urile sursă de unde a fost copiat conținutul.

Cum sa verificati un text sau articol de plagiat?

Copiați și adăugați continutul necesar pentru verificare de plagiat si apăsati butonul Verific Plagiat

Simplu Și Eficient !!!

Rețineți că limita maximă admisă pentru fiecare verificare de text este de 1000 de cuvinte


Intrebri si raspunsuri despre unealta gratuita de verificari unicitate text Anti-Plagiat.info

Q: Stocheaza Anti-Plagiat.info date despre cautarile efectuate?

A: NU. Administratorii site-ului Anti-Plagiat.info nu pot vedea ce texte sunt verificate si nu sunt pastrate log-uri cu textele verificate pentru plagiat.


Q: Cat de corecte sunt rezultatele unei verificari antiplagiat?

A: Anti-Plagiat.info incepand cu luna decembrie 2020 se foloseste de API-urile Google pentru a verifica unicitatea textului in mediul online, rezultatele fiind extrem de precise. Insa, exista cazuri in care textele verificate sa fie vizibile pe internet pe anumite website-uri. Pentru aceste cazuri exista 2 motive pentru care textul nu apare ca fiind copiat: 1. site-ul este nou  si neindexat in motorul de cautare google; 2. site-ul pe care deja exista textul sa fie vechi dar articolul sa fie recent publicat, nefiind indexat in motorul de cautare google.


Q: De ce nu functioneaza intotdeauna tool-ul anti-plagiat.info

A: Anti-Plagiat.info foloseste API-urile google pentru a cauta daca textul introdus de tine mai exista. Verificarea textelor de plagiat in mod GRATUIT depinde de cate interogari API-uri Google dispune echipa care administraza anti-plagiat.info

Daca, introduceti textul ce doriti sa fie cautat pentru plagiat, apasati butonul Verific Plagiat si apare mesajul Oops... , true , insemana ca interogarile pentru ziua respectiva sau terminat. Ce faci? Cauti alt tool care face la fel de bine ce face anti-plagiat.info sau revii a doua zi.

Echipa Anti-Plagiat.info face toate eforturile necesare pentru a mentine acest tool gratuit.